Troll lol lol

La cateva ora de la marele salt inca exist si asta cred ca-i bine. Inca cred ca-i bine. Deci …  in ultimele ore am invatat cateva lucruri interesante privind spatiul „on line”, chestii la care nu m-as fi asteptat de la un spatiu virtual. Dar oameni suntem, avem repere si obiceie si nu ne putem debarasa asa iute de ele. De exemplu imi pare ca blogosfera romaneasca este crestina. Orice nou venit e musai „trollat” ca asta-i regula, „ai” mai vechi in ale blogarelii creaza polemici din te miri ce pentru ai „gadila” pe novici in scopul destabilizarii. Gen „daca esti in stare sa treci de asta poti sa te pretinzi bloger incepator”. Trebuie sa recunosc ca pentru moment „trolleri” mei au fost finuti, lasandu-mi timpul necesar adaptarii. Mii de multumiri, sunteti niste draguti !

Desigur ca nu toti bloggerii „troll-eaza”, dar probabilitatea de a cadea peste un „hater” este relativ mare pentru un incepator. Trebuie sa recunosc ca incep sa dezvolt un oarecare interes asupra acestui fenomen care, dupa o oarecare analiza, nici macar nu pare complet rupt de realitate. Oamenii se comporta „on line” urmand aceleasi tipare din viata reala. Exista oameni cocosi cum exista si oameni struti si oameni motani. Un om cocos e obisnuit cu gainile lui, numai ale lui, daca un alt om cocos isi face aparitia se incheaga lupta si cel mai puternic castiga rolul de sef. Omul strut e fericit in lumea lui perfect delimitate, nu raspunde la provocari, cand da peste o provocare sau o provocare da peste el, asteapta sa treaca. Cred ca omul strut e cea mai teribila chestie ce i se poate intampla unui „hater”. Omul motan isi insemneaza teritoriul si sta la panda in mijlocul lui. Invadatorii nu sunt primiti cu apa paine si sare.

Ca si in viata reala, bloggerii respecta tipare. Aceleasi tipare dar redistribuite. Caci un om cocos in realitate nu-i musai om cocos in virtual. Fara a generaliza as sustine chiar contrariul.

Cam asta pentru azi, sa aveti o seara faina !

Reclame

Un gând despre „Troll lol lol

  1. Pingback: Troll lol lol | otipa | BunDeCitit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s